NOVICE

VESELI DECEMBER - 16. 10. 2015   

Ponovno se približuje "veseli december" in Alenka se je že sestala z dobrimi decembrskimi možmi: Miklavžem, Božičkom in dedkom Mrazom.
Tudi letos bo z njimi obiskovala in razveseljevala otroke po vsej Sloveniji. S svojimi sodelavci že pripravlja nove pesmi in nove predstave s katerimi bodo tudi letos nagovarjali otroke, da jim pomagajo priklicati Božička (oziroma dedka Mraza ali Miklavža). 
DINOZAVROV PLES - novi CD!

Izšla je nova glasbena zgoščenka Alenke Kolman za otroke. Poleg že dobro poznane pesmi Dinozavrov ples, ob kateri otroci veselo prepevajo:« Dino, Dino, Dino« in zaplešejo dinozavrove korake, so na njem številne avtorske skladbe Alenke Kolman ter priznanih ustvarjalcev za otroke (Janez Hvale, Zvezdana Majhen, Mike Orešar in drugi) ob katerih bodo najmlajši veselo prepevali in zaplesali: Moj prijatelj, Dobri gusar, Čebelica, Vitamini, Prvi šolski dan, Teden, Žaba Rega, Pomladni pozdrav, Mala coprnica, Rdeča kapica, Mali murnčki. 

Za vse skladbe na novi zgoščenki je Alenka pripravila tudi enostavne plesne korake, ki jim bodo na nastopih otroci zlahka sledili, zraven prepevali in se zabavali.

Na plesno-glasbeni zabavi pa se nam lahko pridruži še prijazen dinozaver, ki bo otroke nasmejal s svojo navihanostjo in simpatično okornimi plesnimi koraki.


20. 11. 2013
Spoštovani, 

približuje se december in ponovno bomo prepevali zimske pesmice kot so Zima je prišla, Siva kučma, 
Snežinka, Sneženi mož, Jelenček Rudolf, Jingle Bells,...
Prav vse navedene in še mnoge druge najdete na zimsko obarvani glasbeni zgoščenki Alenke Kolman - Jelenček Rudolf.
Prodajajo jo trgovine Baby center, naročite pa jo lahko tudi na:

http://glasbenadezela.si/glasbene-zgoscenke-knjige/
 

tile1
tile2
tile3
tile4
zasnova in izvedba: MR storitve